Нове на форумі
Кредит Форум – Вихід з боргів та поради позичальникам
Ласкаво просимо на KreditForum — вихід з боргів та поради позичальникам

Ще не з нами? Приєднуйтесь до KreditForum — 💬 тут говорять про кредити, борги та колекторів відкрито й по суті. Дізнавайтесь, що робити з боргами — і не залишайтесь наодинці.

👉 Приєднуйтесь до спільноти просто зараз — це безкоштовно і займає менше хвилини!

Досвід Як ФК “ФІНБУСТ” і “Олег Юрійович” тел +380632556275 мене тероризували — і що з того вийшло

meloman

🤝 Помічник
Учасник
Дописи:
53
Реакції:
1
Бали:
53
Сьогодні хочу поділитись черговим кейсом з реального життя, який може стати у пригоді іншим боржникам.

🔹 Компанія ТОВ “ФК ФІНБУСТ” набула право вимоги по моєму кредиту, який був переуступлений їм через факторинг.
Замість нормального діалогу я одразу потрапив у черговий телефонний пресинг.

📞 За один день — 17 дзвінків, з різних номерів чувак з дебільним голосом погрожує зі старту.
Розмову до того вів якийсь “представник” компанії — Олег Юрійович вайбер тел +380632556275, який:

– відмовився представитися офіційно,
– не надав ані посади, ані посвідчення,
погрожував статтями ККУ, хоч мова про цивільно-правовий договір,
– ігнорував мої прохання надати документи (договір факторингу, акт передачі),
– зрештою, заблокував мене у Viber після того, як я почав ставити незручні питання.

🧠 Моя реакція:
  • Відправив офіційне звернення на їхню пошту, з вимогою припинити тиск і надати документи.
  • Запропонував мирне врегулювання — з рострочкою.
  • Зазначив, що в разі продовження тиску — буде скарга до НБУ та правоохоронців.

📎 Ось скріншоти дзвінків:

Ці всі дзвінки тупо підряд телефонували з терором!

📌 Висновок:

Якщо з вами не хочуть говорити мовою права — не мовчіть.
Пишіть письмово, вимагайте документи, фіксуйте дзвінки й погрози.
А коли починається “Олег Юрійович-шоу” — просто увімкніть режим юридично озброєного спокою.

Я готовий ділитися шаблонами звернень, відповідей та логікою дій у таких ситуаціях.
Пишіть в коментарі, хто стикався — разом легше давити “фінбустерів”.

Вкладення

• Screenshot_20250709-130920.png
    Screenshot_20250709-130920.png
    326.4 КБ · Перегляди: 0
  • Screenshot_20250709-130930.png
    Screenshot_20250709-130930.png
    332.7 КБ · Перегляди: 0
Продовжую тему.
Фінбуст продав мій кредит Технофінанс.
Подзвонив той самий Олег Юрійович начебто він там працює на удальонці на фрілансі на декілька компаній) Але вже тон змінився бо я поскаржився на нього ж в його ж компанію)
Зпочатку не йшли на контакт по зменшенню боргу. Але я настояв на своєму, сказав тоді йдіть в суд, там будемо зменшувати суму.
Коротше кажучи, вони подумали. вийшли самі на контакт та погодились на мої умови!
Тобто домовились що сума до погашення тільки тіло боргу без інших нарахувань!
Я попросив гарантійний лист - зробили.

По ітогу: сума до виплати зменшена до тіла кредиту.
Розбита на 3 місяці до повернення.
На моїх умовах.

Мораль цієї басні такова, що потрібно вмикати голову, домовлятись на вигідних для вас умовах, не вестись на залякування. Якщо тиснуть - блокуйте дзвінки, ведіть розмову тільки офіційно через email або під запис.

Та один в один ситуація!
У мене цей "Олег Юрійович" теж засвітився — тільки тоді він був “Олег Васильович”, хаха. Напевно, змінює по ситуації 😁

Мене теж намагались “гнути” з самого старту: “у вас борг”, “статті ККУ”, “візьмемо за дупу”. Але варто було лише один раз написати їм офіційного листа з запитом документів — тиша. А як згадав НБУ та суд — одразу знайшли “іншого менеджера”, який “тільки хоче допомогти вирішити ситуацію” 🙄

Респект за те, що не зламався.
Досвід суперкорисний, от реально таких кейсів бракує.

Я особисто завжди повторюю:
📌 Немає документів — немає боргу.
📌 Тільки офіційно. Тільки через email. Дзвінки — в сад.

PS. Якщо в тебе є шаблони звернень або скарг — дуже хотів би глянути. Бо зараз теж намагаюсь притиснути одну кантору, що "придбала" борг без пояснень.

Зверху