Нове на форумі
Кредит Форум – Вихід з боргів та поради позичальникам
Ласкаво просимо на KreditForum — вихід з боргів та поради позичальникам

Ще не з нами? Приєднуйтесь до KreditForum — 💬 тут говорять про кредити, борги та колекторів відкрито й по суті. Дізнавайтесь, що робити з боргами — і не залишайтесь наодинці.

👉 Приєднуйтесь до спільноти просто зараз — це безкоштовно і займає менше хвилини!

Досвід Мій досвід з Монобанком — як мені раптово «обрізали» кредитний ліміт

meloman

🤝 Помічник
Учасник
Дописи:
53
Реакції:
1
Бали:
53
Хочу поділитись своєю історією користування Монобанком. До цього вважала їх найзручнішим банком — все в смартфоні, миттєві сповіщення, розстрочка в кілька кліків, кешбек, приємний дизайн застосунку... Казка. Але, як виявилось, в цій казці є підводні камені.

У мене був кредитний ліміт 30 000 грн, я активно ним користувалась: оплата товарів, іноді — продукти, великі покупки в розстрочку. Жодного разу не було прострочень, завжди вчасно платила, навіть достроково іноді. І тут — БАЦ! Одного дня просто мінус 20 000 грн з ліміту. Без пояснень. Без попередження. Залишилось 10 000.

Написала в підтримку — кажуть, «перегляд умов кредитування, внутрішні алгоритми банку». ЖОДНОЇ конкретики. Я питаю: а чому? Мовчання. Лише «ми не можемо коментувати рішення алгоритмів».

І от тут я задумалась. Якщо банк може просто так взяти і обрізати тобі фінансовий повітряний коридор, без пояснення причин, то чи такий він надійний, як здається?

🤔 Чи в когось ще таке було з Монобанком? Поділіться — це у мене виняток чи така політика? Бо щось мене це насторожує все більше...

Зверху